Produktionsledare

Arbetsbeskrivning

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 117 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 350 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning och transport av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg både kommunala och privata. Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor.
Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.




ARBETSUPPGIFTER
I höst kommer Spykens gymnasieskola att erbjuda sina elever måltider tillagade på plats i skolans nybyggda kök. Sedan ett par år tillbaka strävar vi efter att utöka antalet tillagningskök och under hösten är Spykens tillagningskök redo för produktion av cirka 1000 portioner per dag.

Till Spykens tillagningskök söker vi en produktionsledare som tillsammans med sitt team på 8-10 personer kan erbjuda eleverna matglädje i attraktiva måltider. Så mycket som möjligt lagas från grunden med ekologiska råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Vi tänker att ditt team med stort engagemang och kreativitet också dagligen serverar alternativa rätter. Du leder och utvecklar kökets verksamhet och medarbetare. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna i ditt team.


KVALIFIKATIONER
Du har treårig hotell- och restaurangutbildning, kockutbildning alternativt utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer varav minst ett par år i ledande befattning.

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, flexibel och kreativ med förmåga att entusiasmera till mat- och arbetsglädje. Andra värdefulla personliga egenskaper är god känsla för service och kvalité, samarbets- och kommunikationsförmåga.

Egenkontrolls-utbildning förutsätter vi att du har liksom erfarenhet av specialkoster samt god datorvana. Erfarenhet av kostdatasystem är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt talar engelska.

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

affärsområdeschef Gertrud Sonesson-Wessman, 046-35 51 50
046 35 51 50
områdeschef Erica Hansson
046 359 93 38
Affärsområdeschef Gertrud Sonesson
046-35 51 50
Områdeschef Rune Andersson
046-3599339
Områdeschef Inger Erlandsson
046-3599340
Affärsområdeschef Jennie Andersson

Områdeschef Rune Andersson
046-359 93 39
Områdeschef Stefan Bratz
046-359 93 41

Sammanfattning

Besöksadress

22222
None

Postadress

Box 41
LUND, 22100

Liknande jobb


Duktig kock sökes!

23 april 2024

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

5 mars 2024