Restaurang-/Platschef The Kitchen Club Uppsala

Arbetsbeskrivning

Join the Kitchen Club! Vi söker nu en erfaren Restaurangchef med platschefsansvar till öppningen av The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som kan hjälpa oss att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.
Om rollen
Rollen som Restaurang-/Platschef är både bred och utmanande. Här får du en möjlighet att vara med redan vid uppstarten av ett stort restaurangprojekt där du får stor möjlighet att påverka och sätta ihop ditt framtida team såväl som att forma hela konceptet. När verksamheten är igång kommer du att leda och inspirera din arbetsgrupp till att skapa Uppsalas skönaste matupplevelse. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och ditt team upplevelsen genom ett levande materbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång.
En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till våra partners och leverantörer samt nätverk i Uppsala. Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamheten där ekonomiskt ansvar och personalansvar ingår. I ditt arbete har du ett nära samarbete med köksmästare samt stöd från regionschef samt Coors centrala funktioner såsom HR och Marknad. Givetvis har du det formella ansvaret när det gäller arbetsmiljö och tillståndsfrågor.
Om dig
Du har minst 5 års erfarenhet av en ledande befattning i en liknande roll och minst 10 års erfarenhet av arbete i branschen. Har du erfarenhet från erkänt namnkunniga restauranger/varumärken eller erfarenhet av restaurangarbete i en storstad, gärna internationellt, är det meriterande. Du har gymnasieutbildning i grunden, har du dessutom studerat till sommelier eller liknande är det ett extra plus. Kunskaper inom Officepaketet är ett krav, har du arbetat med digital kommunikation/sociala medier ser vi det som meriterande. Du har mycket goda språkliga färdigheter i både svenska och engelska.
Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete, du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att jobba med planering och strategi. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är en god personalledare som leder andra i kreativa team och skapar förutsättningar för engagemang och motivation. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta nya kontaktytor och ta kontakt med företagandet i Uppsala. Det krävs att du är administrativt kunnig och ställer dig positiv till system som hjälpmedel i ditt dagliga arbete samtidigt som du är analytisk och strukturerad.
Utöver ovanstående delar du förstås Coors driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!
Vårt erbjudande
Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi erbjuder flexibel arbetstid, s.k. förtroendearbetstid, där det är upp till dig att själv planera din arbetstid. I tjänsten ingår 30 dagar semester samt goda förmåner inom tex friskvård och pension.
Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Varje år genomförs kundmätningar, vars resultat ligger till grund för det löpande utvecklingsarbetet. Coor har spetskompetens inom många tjänster, och utvecklar själva nya koncept och lösningar, vilket kommer kunderna tillgodo. Genom att fånga upp idéer och förslag från alla medarbetare och driva tjänsteutveckling i egen regi kan Coor addera ett stort värde till sina kunder.
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdag är 29 augusti men rekryteringen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Tjänsten omfattar heltid, 40 timmar/v, kvälls- och helgarbete förekommer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord på 0739-816414 eller Andrea Hartwig på 0767-230727.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Minst 5 års erfarenhet av en ledande befattning i liknande roll
Minst 10 års erfarenhet av att arbeta i restaurang/F&B hotell
Gymnasieutbildning
Goda kunskaper i Officepaketet
Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet från erkänt namnkunniga restauranger/varumärken
Erfarenhet av restaurangarbete i en storstad, gärna internationellt
Utbildning som sommelier eller inom måltidskunskap
Erfarenhet inom digital kommunikation/sociala medier

Kontaktpersoner på detta företaget

Pär Gårdbro
023-70 55 45

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 augusti 2021
  • Ansök senast: 29 augusti 2021

Besöksadress

Valhallavägen 2
None

Postadress

77131
2085, 77131

Liknande jobb


Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

26 april 2024

26 april 2024

Restaurangchef - ChopChop Umeå

Restaurangchef - ChopChop Umeå

26 april 2024