OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mercure Hotel Stockholm South ägs och drivs av Norse Hotels. Mercure är en internationell hotellkedja som finns i ett femtiotal länder och är ett av Accors varumärken. Hotellet som är nyrenoverat har 206 hotellrum, restaurang, konferensavdelning och stort gym.
Mercure Hotel Stockholm South ligger i Hägersten, direkt vid E4:an endast några minuters promenad från tunnelbanan.
Restaurangerna har à la carte-menyer för både vuxna och barn och satsar på ett brett utbud av viner på glas för att göra matupplevelsen större. Hotellet satsar på konferenser och möten med skräddarsydda upplägg för olika typer av arrangemang.
Nu söker vi en Restaurangansvarig som är driftig, positiv och servicemedveten till vårt nyrenoverade Mercure Hotel i Stockholm!
Ambitionsnivån är mycket hög och dina uppgifter som Restaurangansvarig är att säkerställa att gästen upplever högsta kvalitet och bästa service. F&B avdelningen är hjärtat i hotellet och det är av allra högsta vikt att allt fungerar klanderfritt.
Personalen utgör en mycket viktigt del i vår restaurang så du måste ha mycket goda ledaregenskaper och kunna motivera och utveckla dina medarbetare. Du är resultat- och målinriktad, en god säljare, har lätt för att samarbeta, ansvarstagande, flexibel och är bra på att kommunicera.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för den dagliga restaurangdriften.
- Sedvanliga uppgifter som service, bankett, konferenser och events. - Kassahantering, fakturering, inventering, klagomålshantering, all dryckes- och matförsäljning i huset.
- Revenue Management och vidare utveckling av F&B koncept tillsammans med hotelldirektören.
- Rekrytering, upplärning och schemaläggning av personal.
- Leda, coacha och utveckla medarbetarna.
- Ansvara för att F&B budget följs.
- Inköp inom F&B.
- Se till att högsta kvalitet och servicenivå uppfylls.
Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti 2014.
Ansökan skickar du via www.serviceminded.se