Restaurangbiträde, skolkök, Gävle

Restaurangbiträde, skolkök, Gävle

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Restaurangbiträde

Vi söker nu 7 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i skolkök, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Planering,beredning och servering av måltider.
• Andra förkommande uppgifter i kök såsom städ, egenkontroll mm.
• Specialkosthantering, vi tillämpar digitala utbildningar på specialkost och matsäkerhet.

Kvalifikationer/Krav:



• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang/skolkök eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Datakunskap
• Kännedom om HACCP
• Kännedom om specialkost

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
• Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du kommer att arbeta i grupp.

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, Dagtid

Har du frågor kontakta 

sandra.lindberg@sodexo.com

raed.salem@sodexo.com

annica.eriksson@sodexo.com

ulrica.lindstrom@sodexo.com

Fackligt ombud:

annelie.ellebo@sodexo.com

Du ska kunna uppvisa uttdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola/förskola

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-04-29

Tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare då rekrytering sker löpande.
Ansökan kan endast göras vår hemsida

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 7 platser
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 april 2022
  • Ansök senast: 29 april 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Restaurangbiträde

Restaurangbiträde

19 maj 2024

 Frasses i Kiruna Extra

Frasses i Kiruna Extra

18 maj 2024

18 maj 2024