OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grekiska kolgrillbaren är en väletablerad franchisekedja med ett tjugotal restauranger runt om i Mälardalsregionen som nu expanderat med sin första restaurang i Skåne. Vårt koncept är lika enkelt och unikt idag som vid starten 1995 - välsmakande grekisk sommarmat året runt till priser som alla känner att de har råd med. För menyer etc. kan du besöka www.grekiskakolgrillsbaren.se
Arbetsuppgifterna är att hantera en grill samt all sorts beredning, skära och förbereda grönsaker, ansvara för hygien och egenkontroll, portionera mat till gäster och stå i kassan. Du ska va väldigt stresstålig och beredd att jobba även helger lördagar och söndagar. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan.
Arbetstiderna är schemalagda vardagar mellan cirka kl. 8.30-20.30 samt även helger cirka kl. 8-19. Köpcentret har öppet i princip alla dagar om året så du behöver vara väldigt flexibel kring arbetstiderna.
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning och då gärna restaurangutbildning inrikning som restaurangbiträde/kock.
Det viktigaste är att du är serviceminded, flexibel, stresstålig, trivs med ett högt tempo och har en vilja att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs i en utpräglad servicebransch där vi utgår ifrån devisen "kunden i centrum" och med ett leende på läpparna kommer vi långt!
Du har minst ett års erfarenhet från branschen och behärskar svenska och engelska.
Duktiga medarbetare kan framöver erbjudas tillsvidareanställning.