RESTAURANGCHEF

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig med bra mat-,dryckes- och serveringskunskaper som vill ge våra kunder och personal en upplevelse utöver det vanliga! Du ska tycka om att arbeta med människor, vara utåtriktad, flexibel och kunna arbeta effektivt under tidspress. Du ska på ett professionellt och personligt sätt kunna presentera mat, utvalda viner, spännande öl. Din ledstjärna skall vara att ge det "lilla extra" Du skall ha arbetslivserfarenhet från liknande tjänst i minst 6 år. Du bör kunna svenska & engelska och gärna ytterligare språk då det är viktigt i bemötandet med våra kunder. Erfarenhet av Micros tidigare är meriterande Vi ser helst att du är mycket utåtriktad, socialt kompetent och har flera års erfarenhet av branschen. Tjänsten kräver att du är ordningsam, stresstålig och har förmågan motivera din personal. Du kommer ha ansvar för personal, dvs rekrytering, schemaläggning samt utbildning. Arbetet innefattar också inköp, inventering, prissättning och kontering av fakturor. Rullande schema med företrädesvis kvällar.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef David Haag
0850733037
Frukostchef Louise Grapengiesser

Food and beverage manager David Haag
0850733037
Food & beverage manager David haag
0850733037
Fn´B David Haag
0850733037

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Mornington Hotell
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 23 juli 2007
  • Ansök senast: 27 augusti 2007

Besöksadress

Nybrogatan 53
None

Postadress

Box 5197
STOCKHOLM, 10244

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010