OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic Rubinen har 194 rum, Ruby Bar & Restaurang med mat & dryck influenser från Sydamerika och Medelhavet, takbar, en mindre konferensanläggning samt en festvåning för upp till 200 gäster.Hotellet är centralt beläget mitt på Avenyn i Göteborg Som restaurangchef ansvarar du för att driva och utveckla Rubinens restaurangavdelning bestående av Ruby Bar & Restaurang, festvåningen samt under sommartid uteservering samt takbar.Du ansvarar även för en mängd specialarrangemang inom nöjen såsom Standup Comedy med välkända artister.Du arbetar också med lokala försäljnings- och marknadsföringsprojekt.Du kommer att ha en aktiv roll i anläggningens övergripande strategiarbete.Vi söker en utåtriktad, positiv ledare med goda kunskaper i mat & dryck, försäljning och marknadsföring samt flerårig erfarenhet av personalledning.Du är resultatinriktad, har goda ekonomiska kunskaper och behärskar engelska i tal och skrift Kompetens:[[[ * Budgetansvar, * Lokal försäljnings och marknadsansvar, * Personalansvar[
Kontaktpersoner på detta företaget
Lina Lilja
+46 031-7515412, +46 0709-735598
Johan Klintenberg
+46 31-7515408
Ture Thuresson
Krister Hagnevik
+46 317515439, 721802219