Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

-
Restaurangchef

I första hand söker vi en arbetsledare i restaurangen. Tillträde så snart som möjligt och i första hand till vecka 32, kan även förlängas.

• Erfarenhet från restaurangbranschen, minst 3 år med goda kunskaper om á la carte servering
• Erfarenhet som hovmästare eller liknande
• Erfarenhet av arbetsledande befattning
• Kunskap i schemaläggning, personalhantering, budget/ekonomi, kassasystem (Handhavande)
Personliga egenskaper som, teamspelare, detaljfokuserad, noggrann, socialt kompetent, engagerad i andra människor både gäster och personal


Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Leksand

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-06-25

För information: Christian Fredin christian.fredin@proffice.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Proffice Sverige AB -
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast lön
  • Heltid Visstid
  • Publicerat: 16 juni 2014

Liknande jobb


Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

19 april 2024

17 april 2024

15 april 2024