Restaurangchef med ambitioner till Energy Café & Deli, Göteborg

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services AB söker restaurangchef med ambitioner till Energy Café & Deli. Energy är en salladsbar, belägen i Arendal med en underbar utsikt över inloppet till Göteborgs Hamn.

Vi erbjuder våra gäster en fräsch och näringsrik salladsbuffé där man själv plockar sin tallrik och betalar efter vikt. Vi har högt ställda mål, vår misson är smakupplevelser och god service. 

Restaurangen ingår i en restauranggrupp som leds av en restauranggruppchef som har det yttersta ansvaret.

Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och i dina ledaregenskaper inspirerar du dina medarbetare genom känsla för samarbete och entusiasm.

Du bör ha ekonomiskt sinne, god administrativ förmåga samt kunna använda dig av våra system som hjälp i ditt dagliga arbete. Genom flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara ett stöd i utvecklingen av vår restaurang och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du bör vara en utåtriktad, kreativ och ansvarsfull person med stort intresse för mat och du har viljan att utveckla restaurangens verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt.

Du kommer att ha ansvar för ekonomi, personal, marknadsföring, egenkontroll och försäljning. Arbetet förutsätter god pedagogisk förmåga, resultatorienterat synsätt, förmåga att inspirera och stödja samt vana vid effektiv problemlösning. Då vi även har en manuell espressomaskin är det till din fördel om du har en baristautbildning. 

Vårt krav är att du har branschvana från kallskänksarbete och erfarenhet från arbetsledande befattning. Du bör även ha körkort.


Månadslön: Efter överenskommelse.
Arbetstid: 40 tim/veckan.
Tjänsten tillträds måndag 11 augusti. 

Vill du veta mera?
För ytterligare information kontakta:
Restauranggruppchef Maria Lemark Tel: 0708-59 20 61

Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Facklig förtroendeman för Unionen, Ann-Charlotte Bäckström, når du via företagets växel på tel. 08-470 72 00.

Varmt välkommen att skicka din ansökan med personligt CV senast 2014-06-30.
Intervjuer sker kontinuerligt.

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 18 juni 2014

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Restaurangchef till Goyo Sushi AB

22 maj 2024

16 maj 2024

16 maj 2024