Restaurangchef till Jensen's Bøfhus i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Längtar du efter att driva din egen restaurang?

Jensen’s Bøfhus i Stockholm söker en duktig och energisk restaurangchef vars ledarskap präglas av närvaro och synlighet.

I rollen som restaurangchef kommer du att vara högst ansvarig för restaurangens ledarteam, som arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet.

Dessutom kommer du att verka aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna.

Tjänsten:

Att arbeta som restaurangchef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete bör utgå från sju viktiga ledord: Kvalitet, renlighet, gott värdskap, ljud, ljus, värme och sittkomfort.

Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under mer än 25 år.

Två av de viktigaste grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som restaurangchef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs.

Gott värdskap är ytterligare en förutsättning för att vi med framgång skall kunna bedriva vår verksamhet. Att vi kallar våra besökare för "gäster" istället för kunder är därför ingen tillfällighet. Det övergripande målet för dig som chef, är att skapa en restaurangmiljö som får gästerna att vilja komma tillbaka, om och om igen. 

Din Profil:

Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och gärna inom konceptverksamhet. Vidare ser vi gärna att du befunnit dig i någon typ av ledarposition inom en liknande verksamhet. Du skall heller inte ha någonting emot att ditt dagliga arbete till viss del kommer att följa en på förhand bestämd struktur.

Du har minst 5 års erfarenhet av ledarskap i praktiken.

Du är engagerad och brinner för att ge de gäster som besöker din restaurang en fantastisk upplevelse.

Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och synlighet vid arbete ute i restaurangen.

Du verkar aktivt för upprätthållandet av en god stämning mellan kollegor, vilket på sikt också främjar en tillfredsställande arbetsmiljö.

Du är kvalitetsmedveten och har känsla för, samt ett intresse av, att arbeta med ekonomi.

Vi erbjuder:

* Attraktiv lön med resultatbonus.
* En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
* Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
* Ett utbildningssystem som kontinuerligt erbjuder stöttning i ditt dagliga arbete.

En internutbildning som leder till att du med all säkerhet kommer att känna dig väl rustad att axla rollen som restaurangchef.

Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande totalt 13 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Maria Berglund

Marcus Adén

Frank Bune

Morgan Spiik

Therese Mårtensson

Johannes Karlström
+46 707108260
Susanna Gadh
+46 33107820
Klaus Nörgaard

Sordash Ismail

Sebastian Ljung

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jensen's Bøfhus
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning
  • Tillsvidare Heltid tillsvidare
  • Publicerat: 14 juli 2015

Besöksadress

Stortorget 8
None

Postadress

Læssøgade 215
Odense, 5230

Liknande jobb


Restaurangchef till Goyo Sushi AB

22 maj 2024

16 maj 2024