Restaurangchef till restaurang Borgen, Älvdalen

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.

Vi skapar smakupplevelser

Vi söker en driven och strukturerad ledare med passion för mat och service. Som restaurangchef kommer du att ansvara för den dagliga driften av restaurang Borgen. Restaurangen är en del av driftområdet Mitt/Väst och du rapporterar direkt till restauranggruppchefen.

 

För att trivas som restaurangchef krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna. Våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet. Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.

 

Tjänsten innebär/ansvarsområden

Personalansvar

• Rekrytering av nya medarbetare.
• Schemaläggning inklusive arbetsrotation.


Ansvar för drift och finansiella resultat

• Ansvara för utbud och implementering av nya koncept.
• Lönsamhetsansvar för restaurangen inklusive budgetering.
• Följa upp nyckeltal.
• Marknadsföring av restaurangen i samråd med restauranggruppchef.
• Totalt arbetsmiljöansvar för restaurangen inklusive HACCP.
• Kundkontakt.
• Kontakt med uppdragsgivare och deltagande i kundmöten.
• Offerera och genomföra cateringuppdrag.


Våra förväntningar på dig är:

• Att du har vana och förmåga att jobba under förändring och att du har gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor.
• Att du kan leda verksamheten kostnadseffektivt.
• Att du har mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
• Att du har ett stort intresse och erfarenhet från att ha arbetat med mat och service.
• Att du är mål- och resultatinriktad samt har förmågan att driva igenom beslutade processer och arbetssätt.
• Att du brinner för att ge bästa kundservice.
• Att du har presentationsvana och är duktig på att förmedla budskap till andra.


Kvalifikationer:

• Erfarenhet från ledande befattning inom restaurangbranschen eller liknande bransch.
• Erfarenhet av ledarskap med gott ekonomiskt resultat och bibehållen god arbetsmiljö.
• Behärskar Microsoft Office-paketet.
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
• Körkort och egen bil.


 

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att ringa restauranggruppchef Anette Aronsson på telefon 0706-455864

Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, når du på tel 0705-98 73 06 eller lotta.n.backstrom@fazer.com.

Sista ansökningsdag: 2014-09-10

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 31 juli 2014

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Restaurangchef till Goyo Sushi AB

22 maj 2024

16 maj 2024

16 maj 2024