Restauranggruppchef

Arbetsbeskrivning

Kort beskrivning av företaget:
Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter.Kända varumärken är bl a Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm.I Sverige finns fem bagerier och 300 restauranger, konferensanläggningar och caféer.Konfektyrtillverkningen sker i Finland.Verksamheten är indelad i två affärsområden, Fazer Food Services samt Fazer Bageri & Konfektyr.Hörnstenar i allt arbete är kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete.Fazer-koncernens omsättning var över 1,4 miljarder euro år 2009.Koncernen har ca 17 000 anställda, varav 3 500 i Sverige.

Arbetsplats: Restaurangerna på LKAB.
Ort: Kiruna, Svappavaara, Malmberget.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker en driven och strukturerad restauranggruppchef med passion för mat och service.Som restauranggruppchef ansvarar du för restauranggruppernas drift och resultat baserat på kundkontakten och konceptriktlinjerna samt Fazer Food Services värderingar och arbetssätt.Fazer Food Services driver idag restaurangerna för LKAB i Svappavaara, Malmberget och Kiruna.Du kommer att ansvara för driften inom restauranggruppen samt vara ledare för ca 3 medarbetare.
Du kommer att rapportera direkt till driftschefen och det krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmågan skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna.Våra värderingar, kunden i fokus, utmärkt kvalité och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet.Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.Resor kom att vara ett naturligt inslag i ditt arbete då du kommer att vara ett naturligt inslag i ditt arbete då du kommer att vara ca 1 dag i veckan på varje arbetsställe.

Tjänsten innebär/ansvarsområden:
Övergripande personalansvar för gruppen
Ansvar för drift och finansiella resultat
Följa upp operativa och finansiella nyckeltal
Kundkontakt

Våra förväntningar på dig:
Vana att jobba under förändring och att du har en gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor.
Att du kan leda en verksamhet kostnadseffektivt.
Att du har mycket goda ledaregenskaper samt samarbetsförmåga.
Stort intresse för mat och service.
Att du är mål- och resultatinriktad.

Beskrivning av kvalifikationer:
Erfarenhet från ledande befattning inom restaurangbranschen eller liknande.Meriterande med utbildning inom Hotel och restaurang management/detaljhandel eller liknande område.
Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.Körkort med egen bil.Behärskar Microsoft office paketet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 oktober 2010
  • Ansök senast: 23 oktober 2010

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


5 juni 2024

4 juni 2024

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

20 maj 2024