Restaurangkock / Chef Trainee

Arbetsbeskrivning

Global Access är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi arbetar med rekrytering,
uthyrning och utveckling av kvalificerad personal inom tjänstemannasektorn.
Med utgångspunkt från kundens behov hjälper vi också till med utbildning och kompetensutveckling.
Utbildningen sker på plats genom både praktisk och teoretisk inlärning i samråd med våra kunder.
Detta ger en optimal matchning av kompetens med aktuell roll i organisationen.

För kundens räkning som är en väletablerat hotellkedja,
söker vi nu kandidater som vill utvecklas och arbeta inom besöksnäring och turism.
Branschen är i stark tillväxt.

Arbetsgivarorganisationen Visita konstaterar att besöksnäringen haft en stark tillväxt
under hela 2000-talet och är en av få näringar som sysselsätter allt flera - dessutom i hela landet.

Aktuell roll är Restaurangkock/ Chef Trainee.

Profil

Du brinner för matlagning. Du är beredd att satsa på att utvecklas inom branschen.
Formell kompetens eller erfarenhet är inte avgörande.
Din inställning och vilja att satsa är viktigast.

Traineeutbildningen pågår under ett år.
Du kommer direkt in i verkligheten och får arbeta i en professionell miljö.
Samtidigt får du både praktisk och teoretisk utbildning.

Detta innebär att du garanterat har den kompetens som verkligen efterfrågas
av arbetsgivare inom besöksnäring, turism och service.


Efter en framgångsrik Traineeperiod kan du välja mellan
en fortsatt karriär inom Hotellkedjan eller hos andra aktörer.

Oberoende av val, så har du både erfarenhet den kompetens
som arbetsgivarna eftersöker.

Du kommer bland annat att arbeta och utvecklas inom
följande områden:

- Branschkunskap restaurang och livsmedel.
- Yrkesmässigt arbete inom restaurang och storkök.
- Tillverkning av avancerade maträtter och anrättningar.
- Restaurangekonomi
- Kommunikation och logistik för arbete i kök.
- Framtagande av recept, matsedlar och menyer inom valt specialiseringsområde.
- Yrkesmässig och experimentell matlagning inom valt specialiseringsområde.
Exempel på specialiseringsområden kan vara kreativ matlagning, molekylär gastronomi, internationell matlagning, tematisk matlagning m.m.

Skicka din intresseanmälan omgående.












.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Wolff

Peter Wolff

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Global Access
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast
  • Heltid Tills vidare
  • Publicerat: 23 juli 2014

Besöksadress

BOX 5024
None

Postadress

BOX 5024
Stockholm, 12105

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010