Restaurant & Banquet Manager

Restaurant & Banquet Manager

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser.

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Energy, courage, enthusiasm!
Det är en stor del av NCH företagskultur.
Passar du in på ovan ledord och dessutom har en genuin passion för service ?
Har du tidigare ledarskapserfarenheter inom Restaurang?
Då är DU förmodligen den vi söker!

Som R&B Manager på Clarion Hotel Gillet rapporterar du till hotellets Operations Manager.
Du är en del av hotellets avdelningschef grupp och ansvarar för att driva en effektiv och lönsam R&B verksamhet.
Tillsammans med ditt team skapar du oförglömliga gästupplevelser.
Du har personalansvar för avdelningen och förväntas utföra uppgifter som innefattar ledningsansvar.

På Clarion Hotel Gillet är vi ett härligt gäng som tillsammans erbjuder 161 hotellrum, 23 konferenslokaler, restaurang Kitchen & Table samt Selma City Spa - allt mitt i centrala Uppsala.
Vår konferensavdelning är en stor del av hotellets verksamhet och vi har möteslokaler med kapacitet för 8 – 150 personer.
Till oss kommer företag och organisationer för dagkonferenser, utbildningar, kickoffer och styrelsemöten.

I tjänsten ingår:

• Du är en självklar del i driften & är den som leder & fördelar arbetet under luncher, bankettmiddagar & A la Carté
• Arbetar aktivt med målstyrning och prognoser.
• Resultatansvar för Restaurang & bankett avdelningarna.
• Personalansvar- vilket innebär schemaläggning, upplärning av nya medarbetare, utvecklingssamtal
• Kontaktperson till våra leverantörer
• Beställningar
• Inventering
• Kassahantering
• Aktivt arbeta med kundnöjdhet
• Merförsäljning
• Idéspruta gällande nya marknadsaktiviteter
• Kalkylering & prissättning av dryck
• Delaktig i framtagande av nya menyer

Vem är du?

• Du har flera års erfarenhet som chef eller en ledande roll i hotell- eller restaurangverksamhet.
• Du är duktig på siffror, analytisk och har väl dokumenterade resultat
• Du har mycket energi, mod och begeistring
• Du talar och skriver flytande på svenska och engelska

Öga för detaljer


Bra på att kommunicera skriftligt & muntligt


Stort ordningssinne


Brinner för att göra gästen nöjd


Vill vara en del i teamet


Flexibel

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.
Vad väntar du på?!

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 maj 2022
  • Ansök senast: 20 juni 2022

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Restaurangchef till Goyo Sushi AB

22 maj 2024

16 maj 2024