Ribbyskolan söker kock

Arbetsbeskrivning

Kock

Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till skolrestaurangen

Ribbyskolan är en åk 7-9 skola vackert belägen i Västerhaninge, Haninge kommun. Skolan har idag ca 480 elever. Lärarna arbetar i arbetslag. Vi har intresse- och profilklasser för alla våra elever. Vi har en trivsam skola med en god miljö. Gå gärna in på vår hemsida http://haninge.se/sv/Specialwebbar/GRUNDSKOLA/Ribbyskolan/ så får Du mer information om vår skola.

Förutom att vår skolrestaurang serverar ca 400 luncher per dag till våra elever
så tillagar vi även ca 300 luncher till eleverna på en närliggande låg- och mellanstadieskola och till några mindre verksamheter i kommunen. Vi är stolta över vår skolrestaurang då vi har en trivsam miljö och arbetar för att serverar näringsriktig och god mat! I köket arbetar kökschefen Stefan tillsammans med 2 kokerskor.
Vi söker nu Dig som vill engagera Dig för att vara med oss att utveckla Ribbyskolans måltidsverksamhet. Vår målsättning är att vi lagar Haninges godaste, mest varierande och näringsriktigaste kost. Vi följer Livsmedelsverkets- och Haninge kommuns riktlinjer gällande skolmåltider.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som kock innebär att Du ska vara delaktig i förberedelser, egenkontroll och matlagning. Arbetet kräver ett aktivt deltagande i verksamheten för att gästerna ska få den positiva matupplevelse som man kan förvänta sig.
Som kock hos oss är du delaktig i ansvaret för den hygieniska standarden i köket, specialkost och att verksamhetsområdets lagar och förordningar följs. Vid behov eller kökschefens frånvaro ingår det att du ansvarar för personalen, beställningar, livsmedelsbudgeten samt kontakter med livsmedelsleverantörer. Du utför samtliga arbetsuppgifter som kan förekomma i ett kök.

Kompetens

Vi söker Dig som har;
- Gymnasial utbildning Restaurang & Livsmedelsprogrammet, inriktning kock eller annan motsvarande kockutbildning och/eller yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Dokumenterade kunskaper i näringslära och specialkost
- Dokumenterade kunskaper i matlagning och om livsmedel
- Dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och erfarenhet av egenkontroll
- God datorvana

Du har även;
- erfarenhet från arbete i storkök/restaurangkök
- erfarenhet från liknande arbete och arbetsledande befattning
- erfarenhet av egenkontroll
- erfarenhet från planering, beställning, fakturahantering

Vi ser att;
Du är en positiv och engagerad person som älskar att laga bra mat
Du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad
Du är stresstålig, flexibel och har en god organisationsförmåga samt kan arbeta både i grupp och självständigt.
Du har en god kommunikativ förmåga
Du ser fram emot delaktigheten med eleverna, kunden

Vision
Ribbyskolan har den godaste och näringsrikaste maten!

Kontaktpersoner på detta företaget

Rektor Stefan Friberg
08-606 75 55 070-606 75 81
Kökschef Stefan Bäckvall
08-606 75 72
Stefan Friberg
08-606 75 55 070-606 75 81
Rektor Stefan Friberg
08-606 75 55 070-606 75 81
Rektor Stefan Friberg
08-606 75 55
Claes Andersson
0704173939
Claes Andersson
08-606 75 56 070-417 39 39

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Haninge kommun, Ribbyskolan VÄSTERHANINGE
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Kollektiv avtal finns
  • Dagtid. Tillträde: Höstterminen 2013
  • Publicerat: 15 augusti 2013

Besöksadress

Nynäsvägen 3-5
Västerhaninge

Postadress

Nynäsvägen 3-5
VÄSTERHANINGE, 13741

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010