Scandic X söker Kock

Arbetsbeskrivning

Det historiska Scandic Hasselbacken är vackert beläget ute på Djurgården. Hotellet består av 113 hotellrum, 17 mötesrum varav det största kan ta upp till 300 personer. Vi har en stor restaurang och festvåning. På vår terass med utsikt över den lummiga trädgården har vi servering och lobbybar.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vi är Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare. I Stockholm är dina möjligheter i princip oändliga, med 15 hotell i Stockholm city och tre signaturhotell söker vi alltid efter nya stjärnor till vår organisation.

Inom Scandic är dina karriärmöjligheter helt obegränsade. Vi brukar säga att only the sky is the limit! Har du en härlig inställning och delar våra värderingar, då är du helt klart rätt person för oss och vi är rätt arbetsgivare för dig. Det är du och din insats varje dag som är biljetten till din framtid!

Hasselbackens restaurang bjuder på en anrik miljö som är perfekt för en middag innan show på Cirkus. Här serveras rätter åt det klassiska hållet med en modern touch. Något som alltid finns att äta hos oss är den goda Hasselbackspotatisen, som skapades 1953 av en av restaurangens kockelever. På våren öppnar vi upp terrassen med tillhörande park här kan gästerna både äta och dricka och nu söker vi dig som vill vara med och bidra till denna gästupplevelse!

Som anställd på Scandic erbjuder vi bland annat:

Kollektivavtal
Utvecklingsmöjligheter med diverse utbildningsprogram
Friskvårdsbidrag
Är du vår nya kallskänka?

Då är du en positiv och engagerad lagspelare som med ditt genuina matintresse vill leverera smakupplevelser i världsklass. Du kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Du är kreativ i ditt sätt att laga mat och levererar härliga smaker i enlighet med vårt koncept. Vidare är du en driven, energisk, flexibel och motiverad kock.

Vad är din roll?

Du är en del av teamet i köket, som har ett nära samarbete med restaurangen. Er prestation är otroligt viktig för Scandic då ni påverkar gästens matupplevelse och vistelse. Du ska:

Laga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
Följa HACCP riktlinjer
Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept
Vi söker dig som har

En relevant utbildning/minst 3års yrkeserfarenhet
Goda mat och dryckeskunskaper
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kunskaper i engelska i tal
Erfarenhet av salladsbufféer, konditorkunskap och klassiska inläggningar
Erfarenhet av att leverera stora mängder mat
Meriterande

Erfarenhet av konceptstyrd verksamhet och att följa givna tidsramar
Information om tjänsten

Tjänsten är på 100 % med dagspass, kvällspass och helger. Önskat tillträde är omgående
Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Parisa Amoor på parisa.amoor@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Tomas Lindkvist

johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Therese Foldnes
+46 721802109, +46 721802109
Parisa Amoor

Sammanfattning

Besöksadress

Hazeliusbacken 20
None

Postadress

Box 102 74
Stockholm, 10055

Liknande jobb


Kallskänka sökes för matproduktion

18 april 2024

Kallskänka

Kallskänka

11 april 2024

Kreativ modern kallskänka

Kreativ modern kallskänka

4 april 2024

Erfaren kallskänka

1 april 2024