Semestervikariat kockar till kostavdelningen på Lindesbergs lasarett

Semestervikariat kockar till kostavdelningen på Lindesbergs lasarett

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu serviceinriktade semestervikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök, tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientmåltider samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring.

Vi är ett litet arbetslag med olika arbetsuppgifter och där alla måste hjälpas åt. Fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.

Vi söker även timvikarier som kan arbeta extra under våren.

Kvalifikationer:
Du skall ha en treårig gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera på svenska.

Anställningsform:
Heltid, sommarjobb 11 dagar - 3 månader

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mattias Björåsen gruppchef Lindesberg 0581-852 50

Facklig företrädare:
Anki Sjöström, Kommunal 072-08 37 023
Verksamhetsbeskrivning:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. Kostavdelningen har cirka 77 medarbetare i länet.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Ärendenummer:
RS:2020:8

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag:
2020-03-31

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kontaktpersoner på detta företaget

Chef Larsson, Ing-Marie

Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill

Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Örebro län
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 januari 2020
  • Ansök senast: 31 mars 2020

Besöksadress

se hemsida
None

Postadress

Box 1613
Örebro, 70116

Liknande jobb


Kock till Vallaskolans kök

Kock till Vallaskolans kök

16 maj 2024

Sommarvikarier sökes till köket på ICA Maxi Karlskoga

16 maj 2024