Servering/Sommelier

Arbetsbeskrivning

Restaurang Gula Hönan söker servispersonal/kypare med tre års erfarenhet och gärna med kunskap om vin och andra drycker - saknas kunskap är ett genuint intresse plus. Arbetet består i att med ett nära samarbete med restaurangchefen skapa en varm stämning i restaurangen, ge våra gäster bästa service och hela tiden fokusera på helhetsupplevelsen.

Vår restaurang har redan hamnat på kartan, den är listad i White Guide för andra året i rad och vi är stolta över att våra gäster lämnar Hönan mätta, belåtna och sugna på mer. Vi har fått höra att gästerna känner att de sitter i vårt vardagsrum snarare än i en matsal när de besöker oss. Du måste alltså kunna vara personlig när du jobbar, men inte privat. Vi söker människor med karaktär, som har huvudet med sig och som förstår den känslan av hemtrevnad.

Vår mat är vänlig, vild och modern, och du serverar den med hjärtat. Råvarorna kommer i stor utsträckning från vår egen köksträdgård och du kommer att få lära dig mycket om odling och matlagning så att du kan kommunicera dessa kvaliteter till gästen. Erfarenhet och viljan att påverka är viktigt för oss

Du arbetar tillsammans med restaurangchef, hovmästare och köksmästare och har körkort eller kan bo i Ronehamn under sommaren. Vi erbjuder enkelt boende till rätt person. Körkort är ett plus.

Säsongsanställning, heltid Juni - Aug. Maila CV och presentation till köksmästare Marc Enderborg. Ange "Servering/Sommelier 2014" som ämne i ditt mail.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Marc Enderborg

Controller Helena Hägg

Sammanfattning

Besöksadress

RONEVÄGEN 40
HEMSE

Postadress

HALVANDS GARDE 804
STÅNGA, 62361

Liknande jobb


Servitris

14 maj 2024

Restaurangbiträde

14 maj 2024

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris

14 maj 2024

14 maj 2024