Serveringspersonal

Arbetsbeskrivning

Borås Masala AB driver restaurang Masala Kitchen i Borås, som är en av fyra enheter inom samma restaurangkoncern. Inriktningen är indisk mat och restaurangen har öppet måndag-lördag och servererar lunch, a'la carte och take away.

Serveringspersonal

Beskrivning av arbetsuppgifter:
I arbetet ingår främst att servera sittande matgäster samt take-away-kunder, kassahantering, dukning av restaurangen, disk, städ.

Beskrivning av kvalifikationer:
Eftersom restaurangen har serveringstillstånd måste du ha fyllt 20 år för att vara aktuell för tjänsten.
Vi vill att du har minst ett par års erfarenhet av a'la carte-servering.
Till sättet måste du vara utåtriktad, service-minded och flexibel gällande arbetstider. Du är snabb, noggrann och trivs att arbeta i en mångkulturell miljö. Du måste ha goda kommunikativa kunskaper i svenska och engelska.

Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet:
Arbetspassen är i huvudsak förlagda till kvällar och helger. Kortare lunchpass eller två-skiftspass kan förekomma,

Ansök senast 2013-08-10 genom e-post boras@masalakitchen.se och uppge serveringspersonal Borås i ämnensraden.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Frågor besvaras också endast via mail.

Sammanfattning

Besöksadress

Therese Svenssons Gata 6
None

Postadress

Yxhammarsgatan 4
BORÅS, 50331

Liknande jobb


Servering / Bar

Servering / Bar

17 april 2024

17 april 2024

Servitör/Servitris

16 april 2024