Serveringspersonal & Sommelier

Arbetsbeskrivning

Vi söker serveringspersonal med erfarenhet och en duktig sommelier att komponera vin/dryckeslistor till våra avsmakningsmenyer. Arbetet i vår servering innebär att skapa en varm stämning i restaurangen, ge våra gäster bästa service och hela tiden fokusera på helhetsupplevelsen. Vår restaurang är listad i White Guide som en av gotlands bästa restauranger och i nya White Guide Nordic som en av nordens 300 bästa. Servicen i restaurangen är personlig, och vi söker gärna dig som har karaktär, huvet på skaft och som tycker om att berätta. Råvarorna kommer i stor utsträckning från vår egen köksträdgård och du kommer att få lära dig mycket om odling och matlagning så att du kan kommunicera dessa kvaliteter till gästen.

Du jobbar med att kunna kökets och trädgårdens råvaror och rätter samt vinlistans viner, dryckeskunskap eller att du snabbt kan lära dig genom att läsa/smaka, engelska är ett måste, du har erfarenhet av bättre restauranger och kvalitetsservering. Arbetet innefattar ansvar för kassa, renhållning av serveringsytor och matsal, inventering av dryck och förberedelser inför service. Vi serverar cirka 30 gäster smakmeny 5 dagar i veckan samt en barmeny med enklare peruanska mat i bar / uteservering. Körkort är ett plus. Bostad finns till rätt person.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Marc Enderborg

Controller Helena Hägg

Sammanfattning

Besöksadress

RONEVÄGEN 40
HEMSE

Postadress

HALVANDS GARDE 804
STÅNGA, 62361

Liknande jobb


Servering / Bar

Servering / Bar

17 april 2024

17 april 2024

Servitör/Servitris

16 april 2024