Service Manager, Food & Drink

Arbetsbeskrivning

Radisson BLU Scandinavia Hotel är ett av Göteborgs mest välrenommerade förstaklasshotell, beläget i hjärtat av staden nära kultur- och affärscentrum. Hotellet har 349 rum (varav 34 sviter), en omfattande konferens- och bankettverksamhet samt restaurang och cocktailbar.



Till vår Food & Drink avdelning söker vi en Service Manager med huvudansvar för bankettavdelningen, du rapporterar direkt till Food & Drink Manager.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR:
Leda och fördela arbetet inom ansvarsområdet i enlighet med företagets standards.
Aktivt medverka i den dagliga driften
Samordna,koordinera och kvalitetssäkra genomförandet av samtliga bankettbokningar vad gäller styrning, logistik och planering
Uppdatera PMI och följa uppsatta mål
Ansvara för personalplanering inom ansvarsområdet
Tillsammans med övriga Service Manager arbeta för att stärka F&D teamet på hotellet genom gemensamma mål.
Aktivt arbeta för att skapa och bibehålla goda relationer med gäster och medarbetare.

FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN:
Erfarenhet från liknande tjänst med god kännedom av bankett- och konferensverksamhet.
Yrkeskunnig inom området mat, dryck och servering.
God datavana och kunskaper i Officepaketet samt Opera hotelldatasystem.
Gästfokuserad med Yes I Can-attityd samt kvalitetsmedveten, stresstålig och kreativ
God organisatör öppenhet för förändringar
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift,

VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett av Göteborgs marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor.
Anställningen är en tillsvidare anställning 100% med oregelbunden arbetstid
Tillträde efter överenskommelse

ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskas via e-mail senast den
4/7-2014 till via e-mail: marina.skaby@radissonblu.com
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Executive Chef Tobias Binder

Marina Skaby
031-7585018
Front Office Manager Charlotta Hysing
031-7585000
Marina Skaby

Director of Sales and Marketing Pia Schröder
031-7585000
Executive Chef Tobias Binder
031-758 50 54
Food & Beverege Manager Maria Gustavsson

Chief Engineer Kjell Gustafsson
031-7585000
Executive Housekeeper Nadja Virta
031-7585000

Sammanfattning

Besöksadress

Södra Hamngatan 59
None

Postadress

Södra Hamngatan 59
Göteborg, 41106

Liknande jobb


Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

19 april 2024

17 april 2024

15 april 2024