OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lövåsgårdens Fjällhotell ligger vackert beläget på fjällsluttningen några hundra meter från kalfjället, ca 3 mil nordväst om Idre.Hotellet är litet och familjärt, med ca 80 bäddar fördelade på 26 rum och fyra lägenheter.Till anläggningen hör också två alpina nedfarter med ankarlift och en skiduthyrning.Närheten till vildmarken och ca 120 km pistade spår för längdskidåkning lockar många gäster som söker kombinationen av vacker natur, ett mysigt boende och högklassig mat.Köket är otroligt viktigt för oss och vi får ständigt lovord för våra välsmakande menyer.Du bör ha ett par års erfarenhet från serveringsyrket med naturlig fallenhet för kvalitet och goda gästrelationer.Hotellets litenhet gör att vi alla kommer gästen nära, något som uppskattas av såväl gäst som medarbetare.Under dagtid serveras en enklare lunch där mycket är förberett och middagarna serveras i form av fasta 3-rätters menyer efter en veckovis rullande meny.Till middagarna säljer vi mycket viner och kunskaper om samspelet mellan mat och vin är meriterande.Under högsäsongen erbjuds 2 sittningar varje kväll, med sammanlagt mellan 50 och 100 gäster.Säsongen är uppdelad i tre sektioner, med hög beläggning och fler timmar under jul och nyår samt från vecka 7 fram t o m påsken och en liten lågsäsong under veckorna 2-6, med färre timmar.Utslaget över hela säsongen ligger veckosnittet på ca 40 timmar. Under vintersäsongen är vi mellan 10 och 12 personer i blandade åldrar som jobbar här uppe.Stämningen är lättsam och givetvis så ska vi ha roligt under tiden vi är här. Personalbostad finns vid hotellet. Företaget har kollektivavtal med Hotell och restaurang.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig Henrik Wallberg
0253-29029
Personalansvarig Henrik Wallberg
0253-29029
Hotellchef Johanna Holmblad Wallberg
0253-29029
Hotelldirektör Johanna Holmblad Wallberg
0253-29029