Skiftledare till Universeum Göteborg

Arbetsbeskrivning

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

Universeum är ett Science Center med syfte att öka intresset för naturvetenskap och teknik hos barn och ungdomar. Sedan starten 2001 har nästan 5 miljoner besökare kommit till Universeum och upplevt en ångande regnskog med apor, kajmaner och pilgiftsgrodor, gigantiska akvarier med bl.a. hajar och muränor samt teknikavdelningar fyllda med spännande experiment. På Universeum finns också Robertas restaurang och café Tukan. När huset är stängt finns möjlighet att hyra huset för middagar, mottagningar och liknande arrangemang och få en helhetsupplevelse med spännande guidningar, mat och dryck bland hajarna eller någon annan av de häftiga miljöerna Universeum erbjuder.

Läs mer på www.universeum.se

På uppdrag av Universeum bedriver SSP den totala kafé- och restaurangverksamheten i huset. Vi bedriver även arrangemang och tjänsten som skiftledare innefattar förutom ansvar för vår restaurang och café även ett huvudansvar för våra arrangemang.

Arrangemang på Universeum är en upplevelse utöver det vanliga och som ansvarig på Universeum arbetar du med en rolig produkt. Du är med vid eventen och är då spindeln i nätet och ansvarar för att kunden får en oförglömlig upplevelse. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Du ansvarar för allt från planering, personal, beställningar till genomförande och uppföljning. God samarbetsförmåga och flexibilitet är ledord då man jobbar nära både köket, eventsäljare och guider på Universeum. Självklart är du serviceminded och har stor passion för mat och dryck.

Vi tror att du är en man eller kvinna över 25 år. Erfarenhet av att genomföra events och arrangemang är ett plus. Du har även minst 5 års restaurang- och serveringsvana.

Vill du veta mer, kontakta Håkan Carlsson på telefon 073-688 16 79.

Tjänsten är heltid, 40 timmar per vecka. Tillträde sker 1 november.

Känner du att det här är något för dig är du välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Skicka med CV samt betyg från tidigare arbetsgivare.

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandinavian Service Partner Stockholm-Arlanda
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast lön
  • Heltid Tillsvidare 6 månader provanställning
  • Publicerat: 14 september 2016

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Sommelier/service personal sökes

23 maj 2024

Servitris

Servitris

22 maj 2024