Skyrup Golf & Hotell söker lunchkock

Skyrup Golf & Hotell söker lunchkock

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en kock som kan ansluta till vårt team på Skyrup Golf & Hotell och tillsammans med oss fortsätta hålla vår höga kvalité på mat och service.
Restaurangen är öppen från april till mitten på oktober. Vi serverar frukost, enklare fika, lunchbuffé, pubmeny och tvårätters middag varje dag under säsongen. Ditt huvuduppdrag blir att ansvara för lunchserveringen på anläggningen under säsong. Du tillagar maten, medverkar vid planering och ansvarar för serveringen. Vi presenterar mat som smakar bra, ser god ut, tillagad från grunden och serverad med engagemang.
Till ditt stöd har du vår kökschef som hjälper till med planering och inköp.
Vi söker dig som är positiv och är en engagerad lagspelare som vill göra det lilla extra för våra kunder.
Du behöver kunna arbeta självständigt i köket och ta egna initiativ.
Det är meriterande om du arbetat med likande arbetsuppgifter och servering tidigare.
Vi tar in för intervjuer löpande och anställer när vi hittar rätt, ju tidigare desto bättre.
Vi ser fram emot din ansökan och chansen att träffa dig där vi kan berätta mer om oss och vår anläggning samtidigt som vi får höra vilka dina ambitioner är.
Med vänlig hälsning
Teamet på Skyrup Golf & Hotell

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hässleholms Golfklubb, AB Tyringe
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 februari 2020
  • Ansök senast: 26 mars 2020

Postadress

Herrgårdsvägen 35
Tyringe, 28295

Liknande jobb


16 maj 2024

16 maj 2024

Kock

Kock

16 maj 2024

16 maj 2024