Sökes Restaurangchef/ansvarig till Restaurang Drop Inn, Cytiva Umeå

Sökes Restaurangchef/ansvarig till Restaurang Drop Inn, Cytiva Umeå

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som restaurangansvarig på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Ditt ledarskap och din höga servicenivå sätter ett leende på människors läppar och påverkar deras vardag. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vårt uppdrag hos vår kund Cytiva i Umeå består av en Personalrestaurang, lokalvård och reception/växel.

Vi har cateringverksamhet, vendingtjänster, caféutbud som smörgåsar, fikautbud, godis, dryck mm. Vi serverar även runt 200 st Dagens luncher; två olika rätter varav ett vegetariskt alternativ dagligen från vårt koncept Eat. Vi har ett mottagningskök i dagsläget. Viss matlagning förekommer så som extrarätter och specialkost då köket har viss utrustning för detta.

Teamet i köket består av 3 st övriga köksmedarbetare

Vad du kommer att jobba med: 


• Övergripande ansvar för den totala driften i restaurangen 
• Följa resultat och personalansvar samt utveckling av verksamheten 
• Upprätthålla goda relationer med kund samt säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet 

Vad du bidrar med: 


• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen 
• Ledarerfarenhet samt intresse och förmåga att utveckla både dig själv, dina medarbetare och verksamheten 
• Målmedvetenhet, driftighet och ett strukturerat arbetssätt  
• God vana av att arbeta i administrativa system 

Vad vi erbjuder:


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 
Tjänsten är en 100 % tillvidareanställning med en provanställning på 6 månader och tjänsten beräknas tillsättas tidigast Juni 2023
Arbetstiden är belagd måndag-fredag 7.00-16.00
Kollektivavtal

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Sabina Holgersson, sabina.holgersson@sodexo.com.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Din ansökan vill vi ha senast 20230630 men helst omgående då vi vill tillsätta denna tjänst så fort som möjligt i juni. 

För denna tjänst kommer att vi genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidat i samarbete med en extern leverantör.
Slutkandidaten kommer att informeras innan det att bakgrundskontrollen genomförs. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 maj 2023
  • Ansök senast: 30 juni 2023

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


23 maj 2024

MAX Bäckebol söker biträdande restaurangchef

MAX Bäckebol söker biträdande restaurangchef

23 maj 2024