Sommarvikariat inom kök, transport och restaurang

Sommarvikariat inom kök, transport och restaurang

Arbetsbeskrivning

Område måltid, Jönköping

Vill du ha ett sommarjobb där du bidrar till god kost och utmärkt service för Länssjukhuset Ryhov? Välkommen till Område måltid!

Vi söker
Vi söker sommarvikarier för tjänster i olika tjänstgöringsgrader. Beroende på behov och önskemål kan vi hitta ett passande jobb för dig. Du som söker ska vara minst 16 år. Vi ser gärna att du har genomfört utbildning inom hotell och restaurang eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Arbetserfarenhet är meriterande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som en del av Område måltid bidrar du till värdeskapande för patienter och restaurangbesökare. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar för att leva upp till uppsatta mål och skapa värde. Område måltid tillhör Verksamhetsstöd och service ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare.

Som sommarjobbare hos oss erbjuds du möjlighet att bredda din kunskap och erfarenhet inom branschen. Du får en strukturerad introduktion för att på bästa sätt kunna sätta dig in i arbetstuppgifterna och blir en del av ett team med hög kunskap.

Det här får du arbeta med
Vi tillagar mat och ger service till patienter på Länssjukhuset Ryhov. Vi driver även restaurang och café för anställda och invånare i Region Jönköping län. Vi söker vikarier inom områdena: kök, disk, brickdukning, serveringspersonal i avdelningskök, restaurang och café samt transportörer.

För att du ska trivas hos oss
Känslan för mat och service är otroligt viktig, vi lagar mat från grunden och en förutsättning är att man brinner för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. God samarbetsförmåga och förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra är en förutsättning. Vi ser även att du är självgående, energisk och kan ta egna initiativ. Jobbet innebär till stor del att samverka och kommunicera med andra varför vi vill att du behärskar och kan göra dig förstådd i det svenska språket. Om du söker jobb som transportör är B-körkort med manuell växellåda ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Eva-Lena Eliasson tfn 010 - 24 21067 eller Kökschef Jessica Käll tfn 010-24 21033.

Vi vill att du anger vilka veckor du kan arbeta i din ansökan. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren.
För att din ansökan ska vara fullständig ber vi dig bifoga intyg på utbildningar och andra dokument som bedöms relevanta.

I denna process tillämpar vi löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 30 april.

Område måltid medverkar till en måltidsupplevelse som präglas av glädje, kundnytta och trygghet. Vi serverar goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt medarbetare och besökare till restauranger, café och butik. Vi söker ständiga förbättringar, är en hälsofrämjande arbetsplats och arbetar aktivt för att uppfylla Regionens hållbarhetsmål. Vi är kundfokuserade och skapar en gemensam plattform för måltidsfrågor.

Våra medarbetares samlade erfarenheter och kunskap tas tillvara och bidrar till vår vision:

Vi leder och driver den framtida måltidsutvecklingen inom Regionen!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Jönköpings län
  • 10 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 februari 2020
  • Ansök senast: 30 april 2020

Besöksadress

Husargatan 4
None

Postadress

Husargatan 4
Jönköping, 55111

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

31 maj 2024

Kajen Bar & Bistro - Köksbiträde

Kajen Bar & Bistro - Köksbiträde

31 maj 2024

Köksbiträde

30 maj 2024

Köksbiträde i Indiska Restaurang, Eskilstuna

30 maj 2024