Sous Chef

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en sous chef till vårt köksteam!
Nu behöver vi utöka vårt kockteam och söker därför efter en ny stjärna till hotellets hjärta - köket.

På The Lodge lägger vi stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga, och som en del i detta jobbar vårt kök i princip enbart med lokala råvaror från småskaliga producenter. Utifrån denna filosofi komponerar sedan vår köksmästare tillsammans med sous chef och köksteamet ihop en säsongsbetonad 4-rätters meny. Dagtid måndag-lördag serveras en 2-rätters lunch.

Vi vill att du är en smaksäker, ansvarstagande lagspelare som brinner för att helhetsupplevelsen som levereras är något utöver det gästen förväntar sig. Vi ser restaurang och kök som en enhet och vi värderar samarbetet häremellan högt. Vi jobbar mycket över gränserna med framförallt restaurangen men även med våra andra avdelningar och vi förutsätter att du har en passion för matlagning, och tar ett naturligt ansvar över köket och ser till att kollegor och gäster har det bra.

Varaktighet: 100%

Arbetstid: Arbetstid fördelat på dag, kväll samt varannan helg.

Lön: Enligt överenskommelse.

Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt.

Låter detta som klippt och skuret för dig? Eller känner du någon som skulle vara perfekt? Då hoppas vi att du eller din vän ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vi att bjuda upp dig på ett möte högt över trädtopparna!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: The Lodge
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 juni 2023
  • Ansök senast: 2 december 2023

Postadress

Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp
GENARP, 24798

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024