Sous Chef Gamla Stan

Sous Chef Gamla Stan

Arbetsbeskrivning

O’Learys Gamla Stan söker Sous Chef med passion för mat, människor och gästupplevelse!

Vi söker dig som:

Är utbildad kock och har minst 3 års arbetslivserfarenhet från arbete i kök som Sous Chef eller liknande på à la carte-restaurang.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på att bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Som Sous Chef på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt team, därför ser vi att du är en lagspelare som kan bidra till att skapa ett starkt team och god atmosfär i köket.

Som Sous Chef stöttar du Kökschefen i att leda köket och kockarna framåt. Du är resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket, verksamheten och medarbetarna ska uppnå sina mål, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld med gäster.

Du är en förebild för köket när det kommer till matlagning, att hålla rutiner och upprätthålla ordning och reda i köket. Vi ser även att du har en mycket god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt mot dina kollegor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar över köket.

Arbetsuppgifter:

Som Sous Chef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket tillsammans med Kökschefen vilket kan innebära stöttning vid rekrytering, bemanning, beställning av varor och underhåll av ytor och utrustning.

Ditt ansvar som Sous Chef är även att bidra till ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med kökschefen och de andra kockarna utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Vad vi erbjuder dig:

En häftig miljö där mat, sport och aktiviteter skapar en härlig atmosfär och där den familjära stämningen ska genomsyra hela personalen från baren till servisen till köket. Vår á la carte meny förnyas löpande vilket skapar en varierande miljö i köket. Det finns även goda chanser till vidareutveckling inom koncernen.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Gamla Stan

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Kontaktpersoner på detta företaget

Personalchef Umit Canpinar
031-7115519 0707-286949
Personalchef Umit Canpinar
031-7115519 0707-286949
Fredrik Göransson

Jesper Liedstrand

Kockansvarig Thomas Aspholm
0703731848
Restaurangchef Fredrik Göransson

Restaurangsnsvarig Noor Al dulaimi
0722037375
Ägare Petra Granström
0703166552
Mikael Olsson

Ass.Restaurangchef Mikael Nyrén

Sammanfattning

  • Arbetsplats: O'Learys
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 november 2023
  • Ansök senast: 19 april 2024

Besöksadress

Drottninggatan 12
None

Postadress

None
ÖREBRO, 70210

Liknande jobb


Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024

Souschef till Sundbyholms Slott

Souschef till Sundbyholms Slott

11 maj 2024