Sous chef och kock

Arbetsbeskrivning

Vi har två platser kvar att fylla i vårt fantastiska kök. 1 Sous chef och en kock. Gryts Varv Hotell & Konferens är vackert beläget precis vid vattnet i Gryts skärgård. Vår verksamhet innefattar Konferenser, Restaurang, Hotell, Aktiviteter, Event, Gästhamn och Musik arrangemang. Under sommaren (juni-augusti) vänder vi oss till sommargäster, båt gäster och turister.
Duktig kock med höga ambitioner sökes inför sommarsäsongen 2014.
Du bör ha minst tre års erfarenhet av kockyrket, vara positiv, stresstålig och kunna hålla många bollar i luften. Du kommer att vara ansvarig under ditt pass och även ha hand om en del beställningar. Man eller kvinna spelar ingen roll. Du skall brinna för ditt yrke och tåla hettan i köket. Du ska kunna samarbeta och vilja utvecklas. Vårt kök är välrenommerat och jobbar mycket med lokal mat.
Boende kan ordnas på eller i närheten av Gryts Varv
Säsongen sträcker sig från juni-augusti. Men det finns möjlighet att börja redan i maj och fortsättning till september ut.
Körkort är ett plus
Mer info på www.grytsvarv.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Niklas Hellsing
0123-12806 070-5301395
Niklas Hellsing
0123-12806 070-5301395

Sammanfattning

  • Arbetsplats: GRYTS VARV HOTELL & KONFERENS AB GRYT
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Kollektiv eller enligt överenskommelse
  • Tidsbegränsad
  • Publicerat: 25 april 2014

Besöksadress

HUMMELVIK
GRYT

Postadress

HUMMELVIK
GRYT, 61042

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010