Sous chef till Rosendals Trädgård

Arbetsbeskrivning

Är du en positiv och engagerad ledare? Vill du laga mat med fantastiska råvaror som odlats runt knuten av dina trädgårdsmästarkollegor eller levererats från lokala bönder och odlare? Nu söker vi en Sous chef till vårt kök.
VILKA ÄR VI?
Vår vision är att skapa en plats fylld av mathantverk, inspiration, trädgårdens skörd, bagerismaker och matglädje för våra gäster. En plats för stockholmare att återvända till ofta och en destination för gäster på resande fot. Vi har 40 års erfarenhet av biodynamisk odling, och har serverat våra gäster ekologiskt och närproducerat långt tillbaka. Vi ser att njutning och hållbarhet måste väga jämt, för mycket av det ena är ohållbart för jordens resurser alternativt en för tråkig matupplevelse. Idag är vi den enda restaurangen i Stockholm som är KRAV- certifierad på nivå silver, något vi är stolta över och vi strävar efter nivå guld.


Våra två kök för kafé och event har varsin Head chef som är ytterst ansvarig för köksdriften. Vi vill skapa ett dynamiskt köksteam där både du som Sous chef och dina kollegor i köket roterar mellan de olika köken samt i förädlingsproduktion över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för våra medarbetare i det dagliga arbetet.
VAD VI SÖKER
Sous chef har en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass. Vi söker en positiv och engagerad ledare med förmågan att sprida matglädje till kollegor och gäster. Vi söker dig som med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.
VEM DU ÄR
Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.


SAXAT UR ROLLBESKRIVNINGEN
– Planering av kökets drift tillsammans med kökschefer.
– Säkerställer att vi håller hög & jämn kvalitet på den mat vi
serverar genom delaktighet i menyutveckling och kontroll av mise en place.
– Skriva menyer och lägga beställningar med fokus på säsong & hållbarhet.
– Delaktig i inköp, inventering och kontroll av råvarukostnad.
– Träna ny och befintlig personal i kökets rutiner
(tex. städning,hantering av råvaror, beställningar, upplägg).
– Ha god kännedom av livsmedelsäkerhet, hygien och egenkontroll.
– Implementera nödvändigt underhåll och reparation av köksutrustning.
– Upprätthålla tydlig kommunikation & samarbete med alla avdelningar – kafé, trädgård, vedugnsbageri, kontor, festvåning, förädling, plantbod & gårdsbutik.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangansvarig Michelle Palmstierna

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stiftelsen Rosendals Trädgård STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 oktober 2022
  • Ansök senast: 16 november 2022

Besöksadress

ROSENDALSTERRASSEN 12
STOCKHOLM

Postadress

ROSENDALSTERRASSEN 12
STOCKHOLM, 11521

Liknande jobb


Ästad Vingård söker kock

19 maj 2024

19 maj 2024

Indisk kock

18 maj 2024

Kock till Sällskapet Mariestad

Kock till Sällskapet Mariestad

18 maj 2024