Souschef

Arbetsbeskrivning

Döden i Grytan är en klassisk italiensk trattoria som legat på samma adress sedan 2004. Vi erbjuder kvalitativ italiensk mat i en härlig genuin miljö. Vi ser gärna att du är en genuin teamplayer, och att du är stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba med människor. Som souschef är det din uppgift att stötta kökschefen och ge den bästa upplevelsen som möjligt är till våra gäster. Med goda kunskaper samt mycket vilja och passion, söker vi dig som älskar att laga mat och att jobba i ett restaurangkök. Kunskaper kring det italienska köket är förstås meriterande. Löner sätts individuellt, men vi betalar mycket bra.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hovsnibben AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 februari 2020
  • Ansök senast: 12 mars 2020

Postadress

Norrtullsgatan 61
Stockholm, 11345

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024