Souschef

Arbetsbeskrivning

Scandic Järva Krog är ett hotell vid norra infarten av Stockholm city. Vi har 215 rum, stor konferensverksamhet, festvåning och bistro med både lunch och a la carte med internationell kök. Du ska vilja laga internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet ska vara två viktiga begrepp för dig. Du kommer att arbetar i ett ungt team där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. Du skall ha kockutbildning och hunnit arbeta minst 3 år inom detta yrke. Scandic Järva krog erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete. Vi erbjuder dig även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a utbildningar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SCANDIC JÄRVA KROG
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 10 december 2007
  • Ansök senast: 9 januari 2008

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010