OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Quality Hotel Skellefteå Stadshotells restaurang går under namnet Verandan och är ett populärt tillhåll för såväl inresande som lokalbefolkning. Här serveras allt ifrån vällagade lunchbufféer till modern à la carte med hela världen som kryddbod.
Restaurangen är under ständig utveckling och nu söker vi en hungrig souschef som, tillsammans med köksmästare Henrik Larsson och hans team, vill driva verksamheten framåt.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att kunna bemästra matlagning under högtryck, kvalitetssäkra verksamheten samt delta i menyplanering. Som souschef kommer du att arbeta direkt under köksmästaren vilket kräver god samarbetsförmåga och förmågan att ta eget ansvar.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med stor passion för mat som värdesätter bra råvaror och ständigt söker nya influenser. Som person ser vi gärna att du är engagerad, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo. I och med att vår arbetsfilosofi är att alltid sätta gästen i fokus är det viktigt med hög social kompetens samt målsättningen att alltid bjuda gästerna på en trevlig smakupplevelse.
Erfarenhet
- Utbildning inom hotell & restaurang
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet
Det är även meriterande om du tidigare arbetat med en ledande befattning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Karin Näsström
0910-711060
070-570 46 30