OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du vår nya souschef som vill vara med och lyfta vårt köksteam till högre höjder?
Du känner dig naturligtvis hemma vid spisen, och är trygg i att leda och utveckla. Maten vi jobbar för att leverera har en stark anknytning till västkusten och resten av vårt närområde.
Vi jobbar med närproducerade råvaror av hösta kvalitet. I restaurangen byter vi meny 4ggr om året efter säsong, alla i köket är delaktiga i arbetet att skapa menyn.
Vi är en liten organisation där alla är väldigt betydelsefulla.
Du är en nyfiken person som vill vara med att påverka och utveckla.
Arbetsuppgifter:
God gastronomisk känsla för matlagning
Kvalitessäkring och kontroll
Menyplanering
Hantering av varubeställningar och lagerkontroll
Egenkontroll / HACCP
Visst personalansvar
Varierande arbetstider
Kvalifikationer:
Du som söker har en relevant utbildning som grund för ditt kunnande och vi tror att du har jobbat minst 6 år inom restaurang/hotell.
Minst 3 års erfarenhet som souschef eller 1:e kock
Egenkontroll
Svenska och engelska
Obs. Vi tar enbart emot ansökningar på email. simon.luchmun@rica.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotelldirektör Helena Hallberg
031-7710080
F&B Manager Simon Luchmun
031-7710080