Souschef

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya souschef som vill vara med och lyfta vårt köksteam till högre höjder?
Du känner dig naturligtvis hemma vid spisen, och är trygg i att leda och utveckla. Maten vi jobbar för att leverera har en stark anknytning till västkusten och resten av vårt närområde.
Vi jobbar med närproducerade råvaror av hösta kvalitet. I restaurangen byter vi meny 4ggr om året efter säsong, alla i köket är delaktiga i arbetet att skapa menyn.

Vi är en liten organisation där alla är väldigt betydelsefulla.
Du är en nyfiken person som vill vara med att påverka och utveckla.

Arbetsuppgifter:
God gastronomisk känsla för matlagning
Kvalitessäkring och kontroll
Menyplanering
Hantering av varubeställningar och lagerkontroll
Egenkontroll / HACCP
Visst personalansvar
Varierande arbetstider

Kvalifikationer:
Du som söker har en relevant utbildning som grund för ditt kunnande och vi tror att du har jobbat minst 6 år inom restaurang/hotell.
Minst 3 års erfarenhet som souschef eller 1:e kock
Egenkontroll
Svenska och engelska

Obs. Vi tar enbart emot ansökningar på email. simon.luchmun@rica.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotelldirektör Helena Hallberg
031-7710080
F&B Manager Simon Luchmun
031-7710080

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Rica Hotel No. 25
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning
  • Publicerat: 3 januari 2014

Besöksadress

Burggrevegatan 25
Göteborg

Postadress

Burggrevegatan 25
Göteborg, 41103

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024