Souschef

Arbetsbeskrivning

JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI!

Liseberg söker SOUSCHEF
Souschefen är köksmästarens högra hand. Ditt arbete är driftorienterad och kräver ett stort personligt ansvar. Du arbetar för en hög kvalitetsnivå och har ett tydligt gästfokus samt är föredöme för dina kollegor. Till denna tjänst behöver du vana av att leda och fördela arbetet i köket

ÖVERTRÄFFA GÄSTERNAS FÖRVÄNTNINGAR
Som Lisebergare får du ta hand om många gäster under en säsong. Över tre miljoner personer gästade Lisebergskoncernen förra året för att uppleva en av årets gladaste dagar och det som får ett Lisebergsbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal - i allt från lyckohjul och attraktioner till restauranger och butiker. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att bemöta och ge service till alla våra gäster och som förstår att ett leende hinns med även i de mest stressade situationer. Vi värdesätter också initiativtagande,
HEL SÄSONG ELLER DEL AV SÄSONG
Lisebergsparken öppnar för sommarsäsongen den 26 april och stänger den 5 oktober. Vi ser det som positivt om du har möjlighet att arbeta hela säsongen, men den enda som kan avgöra om det är möjligt är du själv, så tänk noga över om arbetet på Liseberg går att kombinera med t ex skola, annat arbete, familj eller andra aktiviteter, beroende på vilken situation du befinner dig i. På vissa avdelningar är det möjligt att i början och i slutet av säsongen arbeta ca fyra dagar eller kvällar i veckan. Inom de flesta avdelningar blir det mycket kvälls- och helgarbete.
INTERVJUER OCH INTRODUKTION
Intervjuer hålls under februari, mars och april. Under denna period måste du alltså kunna närvara vid intervjuer.
Alla som får en anställning på Liseberg får introduktion, arbetsplatsutbildning och serviceutbildning.
LISEBERG ERBJUDER
Liseberg kan erbjuda dig en annorlunda och positiv arbetsmiljö, goda erfarenheter från restaurang- och servicebranschen, närhet till glädje och skratt, magkittlande attraktioner och förväntansfulla och matglada gäster, arbetskläder och lön enligt avtal. Många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg - och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl gäster som arbetskamrater.
MÅNGA ANSÖKNINGAR
Vi vill att du ska vara medveten om att många vill arbeta på Liseberg. Vi har tyvärr inte har möjlighet att kalla alla som skickar in en ansökan till en intervju, utan vi måste göra ett urval. Dock svarar vi alla som har skickat in en ansökan via vår rekryteringsblankett med ett brev eller ett mail.
Liseberg har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med bostad.
ANSÖKNINGSBLANKETT
På ansökningsblanketten anger du personuppgifter, utbildning, språkkunskaper, arbetslivserfarenhet, minst två aktuella referenser, önskade tjänster, arbetsperiod samt skriver ett personligt brev, där du utförligt presenterar dig själv och varför du vill vara en glädjespridare och arbeta med mat och service på Liseberg.
Om du inte har svenskt personnummer, kan du behöva skicka din ansökan på annat sätt, vi ber dig därför kontakta oss via mailadressen jobb@liseberg.se.
För facklig information svarar Annika Sollner 0707-206449, HRF, och Anastassios Grozos, Unionen, 031-733 02 57.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Liseberg Restaurant AB GÖTEBORG
  • 0 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid/Deltid
  • .
  • .
  • Publicerat: 11 februari 2014

Postadress

None
GÖTEBORG, 40222

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024