Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

Gottskär Hotell är ett familjeägt hotell och konferensanläggning på Onsalahalvön ca 15 minuter från Kungsbacka. Focus ligger på konferenser, bröllop och fest. Sommartid är vi ett välbesökt hotell med möjlighet att ta emot 100 övernattande gäster. Konferensavdelningen är modern med flera stora och små konferensrum.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

I rollen som Souschef hos oss kommer du vara köksmästarens högra hand. Vid hans frånvaro är du den som leder och planerar arbetet i köket. Ni kommer att jobba i ett team för att driva och utveckla köket.
Du som söker den här tjänsten skall vara självgående, kreativ och sörja för god ekonomi i köket.
Passion för matlagning är självklart den viktigaste egenskapen såsom teamkänsla. En stark organisatorisk färdighet samt att upprätthålla en trygg och hygienisk arbetsmiljö.
Vem är du
· Flera års dokumenterad erfarenhet som kock
· Lätt för att samarbeta
· Älskar att laga mat
· Noggrann, positiv och kan jobba strukturerat

I din arbetsroll
· Delaktighet i att utveckla menyer
· Inköp och hantering av lager
· Säkerställa att maten levereras till gästerna med hög kvalitet och smakupplevelse samt vara stolt över det du presenterar på tallriken
· Övervaka och säkerställa att rutiner, livsmedelshanteringen sker enligt gällande regler

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gottskär Hotell AB ONSALA
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 november 2023
  • Ansök senast: 21 december 2023

Postadress

None
ONSALA, 43993

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024