Souschef

Arbetsbeskrivning

Mornington Restaurang & Bar

Vi söker nu en Souschef till vårt kök. Restaurangen är en del av Mornington Hotell och vi ställer höga krav på oss själva i form av kvalitet och service. Vi tillagar allt själva i vårt kök, och jobbar med förstklassiga råvaror. Vi inspireras av den nordiska matkulturen, men får influenser från hela världen. Vi gillar närproducerat och har i dag flera sammarbeten med producenter av lokala råvaror.

Du ska tillsammans med Kökschef ansvara för driften i köket.
Vi söker dig som har läst 3 år på Hotell och restaurang programmet med inriktning kock eller liknande utbildning. Samt har minst 6 års erfarenhet från arbete i restaurang med ala carte matlagning. Tidigare ansvars position meriterande men inte nödvändigt. Du sätter stort fokus på kvalitet och noggrannhet. Du gillar att jobba i team, men tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du skall ha ett stort intresse för mat och dryck, och vara beredd på att arbeta i ett högt tempo, du ska vilja utvecklas tillsammans med oss, samt vara en del i utvecklingen av vår restaurang.

Du kommer till oss för att du vill fortsätta utvecklas och känner att du har mycket att lära och lära ut.
Du kommer att ha ett personligt ansvar för produktionen och kvalitetssäkringen i köket. Du kommer tillsammans med Köksmästare vara ansvarig för menyer, egenkontroll, scheman och den ständiga utvecklingen av vårt koncept.

Vi ger dig förutom ett tufft och hårt schema, även möjlighet att utvecklas som ledare och kock, genom kompetensutveckling och möjlighet att påverka din arbetsplats. Vi jobbar framför allt med Visita och Restaurangakademin när det gäller utbildningar. Men jobbar även med interna utbildningar.
Vi följer kollektivavtalet, men vårt mål är att ta ett större ansvar för våra kollegor och medarbetare. Vi jobbar aktivt med Miljö och hälso frågor.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef David Haag
0850733037
Frukostchef Louise Grapengiesser

Food and beverage manager David Haag
0850733037
Food & beverage manager David haag
0850733037
Fn´B David Haag
0850733037

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Mornington Hotell
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • enligt överenskommelse, fast lön
  • Rullande schema, skift, varanna helg.
  • Publicerat: 29 juli 2014

Besöksadress

Nybrogatan 53
None

Postadress

Box 5197
STOCKHOLM, 10244

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010