SOUSCHEF

Arbetsbeskrivning

SOUSCHEF / KÖKSCHEFENS HÖGRA HAND

Souschef omfattar råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering.

DU: Har tidigare erfarenhet som kock i minimum 3 år. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

Anser DU att detta passar dig, känner att det är intressant samt du vill utvecklas och utveckla skall du skicka in din ansökan.

Vi kan även erbjuda boende vid behov.

Kontaktpersoner på detta företaget

Driftansvarig VD Constantin Tsakal
0707-630692
Driftansvarig VD Constantin Tsakal
0707-630692

Sammanfattning

  • Arbetsplats: VIKENS HAMNKROG viken
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Publicerat: 1 augusti 2013

Besöksadress

Böösa Backe 6
Viken

Postadress

bööse backe
viken, 26361

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024