Souschef

Arbetsbeskrivning

Hotell Borgholm rankas av White Guide som en av landets absoluta topprestauranger i Internationell Mästarklass. Med Karin Fransson som kökschef ingår du i ett av landets bästa och mest spännande kök.

Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en souschef, inkommande köksmästare. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av både kall- och varmkök, gärna från bättre restauranger. Du har minst 5 års erfarenhet och kunskap att kunna laga mat i stjärnklass. Kreativitet, brinnande matintresse och förmåga att ge järnet ser vi som en självklarhet.

Sökande kan ha vana från liknande position eller vara i början av karriären och se detta som en utmaning. Om du dessutom är bra på att samarbeta, är utåtriktad och har känsla för kvalité och service tror vi att du kommer att trivas hos oss. Stämmer detta på dig har du chansen att bli en nyckelspelare i ett av landets bästa kök!

Tillträde mars/april eller efter överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

Maria Andersson
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-77060
Owe Fransson
0485-770 60
Owe Fransson
0485-77060
Owe Fransson
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-770 60
Agneta Ahlberg
048577060

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTELL BORGHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Tillträde mars/april eller enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 22 mars 2015

Besöksadress

Trädgårdsgatan 15-19
BORGHOLM

Postadress

Box 89
BORGHOLM, 38722

Liknande jobb


30 maj 2024

Sous chef

29 maj 2024