Souschef

Arbetsbeskrivning

HOTELL BORGHOLM
- den goda smakens hotell -

Hotell Borgholm rankas av White Guide som en av landets absoluta topprestauranger i Internationell Mästarklass. Med Karin Fransson som kökschef ingår du i ett av landets bästa kök.

Vi förstärker nu vårt team med en souschef. Kanske är du vår inkommande köksmästare? Vi förväntar oss att du har erfarenhet av både kall- och varmkök. Du har minst 5 års yrkeserfarenhet och besitter kunskap att kunna laga mat i stjärnklass.

Sökande kan ha vana från liknande position eller vara i början av karriären och se detta som en utmaning.

Brinnande matintresse, kreativitet och engagemang ser vi som en självklarhet

Stämmer detta på dig har du chansen att bli en nyckelspelare i ett av landets bästa kök!

Tillträde någon gång under perioden 20 augusti - 1 oktober. Tjänsten är en säsongsanställning mars-december alternativt årsanställning.

Välkommen med din ansökan, vi blir alltid glada att höra från dig!

Kontaktpersoner på detta företaget

Maria Andersson
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-77060
Owe Fransson
0485-770 60
Owe Fransson
0485-77060
Owe Fransson
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-770 60
Agneta Ahlberg
048577060

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTELL BORGHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 3 juli 2015

Besöksadress

Trädgårdsgatan 15-19
BORGHOLM

Postadress

Box 89
BORGHOLM, 38722

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024