Souschef alt. kock

Arbetsbeskrivning

Ritz, Bastionsplatsen 2, en omtalad restaurang med ett brett utbud och har en rad olika typer av verksamhet. Vi serverar våra gäster lunch, á la carte, brunch med mera. Vi kan även ta emot gäster till möten, konferenser, födelsedagsfirande, mingel och liknande. I Ritz populära bar hålls klubbar och det finns även möjlighet att disponera olika delar av Ritz för privata tillställningar. Ritz har en stor trädgårdsservering för ca 200 gäster sommartid.
Vi söker nu nya medarbetare för att möta vår ökande efterfrågan.

Arbetsuppgifter:

Som Souschef alt. kock på Ritz jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter tillsammans med ett positivt team. Ritz lägger stort fokus på att leverera genuint god mat och service för våra gäster. Vi kan glädjande nog notera väldigt hög gästnöjdhet.

Tillträde, lön och andra villkor enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

Ritz söker positiva, ambitiösa och alerta medarbetare. Vi önskar att du har en mycket god branscherfarenhet och har minst 6 års arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning samt lägger stort fokus på personlig lämplighet. Dina arbetstider är varierande. Det är önskvärt att du är rökfri.

Kontaktpersoner på detta företaget

Magnus Petersen
031-139590
Kristian Persson
031-139590
Thomas Petersen
031-139590
Anna Fredén
031-139590
Magnus Petersen

Restaurangchef Anna Freden
031139590
Anna Freden
031139590

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RITZ GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 21 februari 2014

Besöksadress

BASTIONSPLATSEN 2
GÖTEBORG

Postadress

BASTIONSPLATSEN 2
GÖTEBORG, 41108

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024