OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vi som arbetar här brinner för service och går alltid det extra steget för att överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi dig som gillar service lika mycket som vi och som vill bli en del av vårt härliga team.
Maten på Copperhill är väldigt uppskattad av såväl boende- som externa gäster och vi söker nu dig som vill vara med och leda vårt team i köket som souschef. Du inspireras av att ta hand om våra gäster och personal och ge dom det lilla extra. Du är lyhörd för gästernas önskemål och du gillar att vara med och utveckla nya ideér och koncept. Du gillar att arbeta i team men tar även egna initiativ och jobbar självständigt. Du har god erfarenhet från att leda personal i kök och du triggas av högt tempo. Erfarenhet från liknande tjänst krävs.
Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats i en av Nordens snabbast växande hotellkedjor. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende, liftkort och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.
Boende finns att hyra i vårt personalboende.
Kommer att vara i Stockholm 2-3/4 på Gastro Nord så passa på att träffa oss och få lite mer information om oss på Copperhill. Maila till daniel.grahnlof@copperhill.se om ni vill boka en tid.
Sista ansökningsdag: 1/6, intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta F&B Manager Daniel Grahnlöf på daniel.grahnlof@copperhill.se