OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Gula Hönan söker nu stabila och kreativa medarbetare till vårt unika kök. Vi jobbar med råvaror som kommer från egen köksträdgård, ditt intresse för naturliga, vilda och spännande ingredienser är viktig. Sedan 2011 är vi omnämnda i White Guide och är en av öns bästa restauranger. Sedan 2016 med i nya White Guide Nordic som listar nordens 300 bästa restauranger.
Vi jobbar med satta menyer ? avsmakningsmenyer 4-6 rätter ? till cirka 30 gäster 5 dagar i veckan samt en mindre barmeny med peruanska rätter. Du är med i planeringen av menyer, prepp av mat och jobbar såklart service. Vi skördar grönsaker dagligen och sätter menyns rätter baserat på dessa råvaror. Du måste vara stresstålig, ha vana att laga och lägga upp mat av hög kvalitet - det finns också en god chans att lära sig mycket av köksmästare Marc Enderborg. Boende finns.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Marc Enderborg
Controller Helena Hägg