Souschef på Hasselbacken

Arbetsbeskrivning

Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Hotellet har 112 rum och ligger naturskönt på Kungliga Djurgården mitt i Stockholm.Med totalt 17 mötes- och festvåningslokaler kan vi erbjuda allt ifrån det lilla styrelsemötet till föreläsningar eller banketter för upp till 320 personer.Restaurang Hasselbacken med 200 sittplatser har traditioner från 1920-talet ståtar med interiör av kristallkronor, glas- och gulddekorationer i taket och en fri utsikt över parken och vattnet.Sommartid har vi servering på vår terrass med både bar och restaurang.Hotell / restaurang Hasselbacken ingår i Scandic koncernen.Vi söker dig med minst 6 års erfarenhet.Du skall ha en väl utvecklad känsla för service och kvalitet.Du har ett stort matintresse och har förmågan att leda och utveckla medarbetare.Kunskap om HACCP är ett krav och du måste vara duktig på att planera.Det är fördelaktigt om du är administrativt kunnig.Tjänsten har varierande arbetstider med betoning på kvällar och a'la carte matlagning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist

Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor

johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Hasselbacken
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 4 februari 2008
  • Ansök senast: 25 februari 2008

Besöksadress

Hazeliusbacken 20
None

Postadress

Box 102 74
Stockholm, 10055

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010