Souschef till Eatery Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Restaurang Eatery Grand Central i Sundbyberg är en modern Restaurang med fokus på kvalitet och hög service. Att besöka oss ska kännas familjärt och trevligt! Under sommarhalvåret öppnar vi upp vår populära uteservering för våra gäster och erbjuder en härlig meny och något gott i glaset.

Vi söker en kreativ Souschef som stolt ska representera kvällen på Eatery Grand Central. Ditt huvudansvar är att se till att våra gästers upplevelse blir utöver det vanliga när det både gäller service och i kvalité! Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vara med på en grym resa när Eatery växer!

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetat i minst 5 år som á la carte kock i grunden och gärna som souschef tidigare.
Du har ett naturligt ledarskap och kan peppa din arbetsgrupp och har ett sinne för ordning och reda. Du är van vid att hantera stress och har förmågan att växla upp i tempo. Vi tror att du är en stark person som aldrig viker en millimeter vad gäller kvalité och ser matlagning som ett hantverk. Att du delar vår kärlek till gastronomi och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi också med.
Som souschef är din uppgift att driva och utveckla köket efter de ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen.

Arbetsuppgifter
Arbeta aktivt i service i köket med ett nära samarbete med Köksmästaren. Dina huvudsakliga ansvarsområden är matlagning, menyplanering, inköp, kvalité och hygien.

• Du ansvarar för flödet i din produktion och minimerar svinn.
• Du planerar dina inköp och ansvarar för att det blir rätt kvantiteter och kvalitet.
• Du ansvarar för att underhålla och utveckla vårt sortiment tillsammans med Köksmästaren.
• Utforma nya menyalternativ baserat på säsongsbetonade ingredienser och kundkrav.
• Säkerhetsställa optimal resurshantering och snabb service i luckan.
• Träna ny och befintlig kökspersonal i förberedelser, arrangemang och uppläggning av rätter i nuvarande meny samt lära upp personalen på samtliga stationer.

Villkor
Tjänsten är en provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider och är förlagd först och främst kvällar och helger. Eatery erbjuder lön enligt överenskommelse. Vi har som mål att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

Kontaktpersoner på detta företaget

Helena Larson

Tina Tropp Jerresand

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Pointpeople
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 april 2021
  • Ansök senast: 21 maj 2021

Besöksadress

Grev Turegatan 20
None

Postadress

Grev Turegatan 20
Stockholm, 11446

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024