Souschef till fjällen

Arbetsbeskrivning

Souschef till fjällen.

Hotell Funäsdalen är hotellet mitt i Funäsdalen by som håller öppet året runt. Inför kommande vinter behöver vi förstärkning av en ny Souschef.

Hotellet serverar dagens lunch, hotellmiddagar och a la carte. Vi ser gärna att du som söker blir vår köksmästare Jennys högra hand och tar ett stort ansvar för det som sker kvällstid i restaurangen. Du kommer att ha inflytande över vad som serveras våra gäster och vara delaktig i beställningar och inventering.

Vår matlagning är opretentiös men med mycket kärlek. Vi jobbar med många lokala råvaror, bakar vårt eget bröd och lagar i stor utsträckning mat från grunden. På vintern har vi många olika typer av gäster vars behov vi ska tillgodose. Det kan vara allt från träningsläger, som önskar bli mätta för en billig peng, till konferenser som vill äta fina trerätters middagar med lokal anknytning.

Som person behöver du kunna jobba självständigt och ha öga för vad som behöver göras utan att bli tillsagd. Du ska gilla att arbeta i team för gästens bästa. Det underlättar också om du har ett intresse för vintersport som skidåkning och annat friluftsliv.

Vi erbjuder en stabilarbetsplats med sjysta avtal och glada arbetskamrater. Vi har förmånliga priser på liftkort då hotellet är del i anläggningen på Funäsdalsberget. Vi hjälper till att fixa boende där vi också kan förhandla fram ett mycket förmånligt pris. För rätt person finns möjlighet att få en tillsvidare tjänst.

Funäsdalen är ett paradis för dig som gillar friluftsliv. Det finns 135 nerfarter, 30mil pistade längdspår, 45 mil pistade skoterspår och många fina toppar över 1000m att bestiga med utmanande offpiståkning på vägen ner.

Individuell lönesättning, kollektivavtal finnes. Vid frågor angående tjänsten kontakta Jenny Persson vardagar mellan 14.00-16-00 på 0684-21430. Ansök via mail.

Tveka inte skicka din ansökan idag. Vi ser fram emot att visa dig vår härliga destination!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotell Funäsdalen FUNÄSDALEN
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid/Deltid
  • Lön enligt avtal , HRF
  • Publicerat: 24 juli 2013

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024