Souschef till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Souschef till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Arbetsbeskrivning

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

SOUSCHEF - GOGOGAGA

Vi söker nu en souschef till vår fantastiska restaurang på Jacy’z Top Floors! GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som souschef innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

ANSVAR OCH HUVUDSAKLIGA UPPGIFTER

Souschef är en driftsorienterad roll där den huvudsakliga ansvarsuppgiften är att arbetsleda teamet under sina arbetspass, där de administrativa uppgifter som kan komma att delegeras av Head Chef, i huvudsak utförs under normala driftspass.

ARBETSUPPGIFTER UTANFÖR DRIFT

- Bemanning - Assisterar Head Chef med att justera bemanningen vid behov. Rätt bemanning är avgörande för att kunna upprätthålla en hög medarbetar och gästupplevelse samt att leverera på våra uppsatta ekonomiska nyckeltal.
- Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer.
- Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.
- Prepp - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt.
- Planering - Ansvarar för att avstämning med Hovmästare av alla dagens bokningar planeras och genomförs.
- PM - Ansvarar för att alla bokningar och PM, med minst en veckas framförhållning, är hanterade via Hovmästare och/eller Restaurant Manager.
- Information - Ansvarar för att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.
- Kommunikation - Ansvarig för att kommunikation med Hovmästare och serviceteam, i- och utanför köket, upprätthålls under service.
- Kvalitet & service - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar, samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.
- Rutiner - Ansvarar för att stängningsrutiner och demontering av (service) kök görs effektivt.
- Svinn - Ansvarar för att dagens spill och svinn nogsamt antecknas.
- Tidsrapportering - Ansvarar för att köksteam och diskpersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass. Samt att eventuella avvikelser från ursprungligt schema noteras anledning.




VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven och passionerad för ditt yrke. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med utbildning och/eller tidigare erfarenhet från kockyrket och dig som vill du vara med på den spännande och utmanande resa vi har framför oss!

Om tjänsten

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Varierande dag/kväll/helg

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 20 oktober, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 oktober 2022
  • Ansök senast: 20 oktober 2022

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024