Souschef till Järnvägsrestaurangen

Arbetsbeskrivning

Järnvägsrestaurangen
Järnvägsrestaurangen, med sin underbara placering mitt i Lisebergsparken, bjuder såväl små som stora gäster på variation i menyväg.

Restaurangmiljön är inspirerad av järnvägens historia - och inte lång borta finns Lisebergsbanan som bidrar till en skön känsla av att vara på resande fot!

Järnvägsrestaurangen tillhör organisatoriskt Affärsområde Restaurang som består av Lisebergsparkens samtliga restauranger.

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på Järnvägsrestaurangen är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stort intresse för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från á la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och gillar att arbeta i högt tempo. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du fokuserad på att bidra till en välsmakande måltid för hungriga gäster!

Villkor
Tjänsten är en säsongsanställning där du behövs från april tom september, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. 

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Ninni Howard, 0761-40 16 83.  

Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 9 april.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jason Alderton
031-733 02 65
Ninni Howard
0761-40 16 83
Christian Krantz
031-348 67 41
Ninni Howard
031-400100
Anders Olesen
031-733 02 69
Anki Nyström
0723-186128

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Affärsområde Restaurang, Liseberg AB
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Deltid
  • Fast lön
  • Varierande. Tillträde: Enligt överenskommelse Säsongsanställning
  • Publicerat: 17 mars 2017

Besöksadress

Nellickevägen 6
None

Postadress

Nellickevägen 6
Göteborg, 40222

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024