Souschef till Köket

Arbetsbeskrivning

Liseberg har något för alla.

Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Köket – Lisebergarnas personalrestaurang
Med Lisebergs ambition att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser, har vi utvecklat Kökets koncept. Såväl utbud som miljö har fräschats upp och Köket har blivit en välkomnande och trivsam mötesplats för alla medarbetare. Restaurangen ska på ett föredömligt sätt leva och andas Lisebergs värdeord; Säkerhet, Kvalitet, Glädje, Kreativitet och Omtanke. Verksamheten drivs året runt och antalet gäster varierar, med uppemot till 1000 gäster per dag under högsäsong.

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på Köket är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från á la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå! 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med villkor enligt gällande årsarbetstidsavtal mellan HRF och Liseberg. Du tillträder tjänsten enligt överenskommelse.

Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Christian Krantz på telefon 031- 348 67 41 eller köksmästare Peter Wallin på telefon 031-733 02 89. 

Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 20 mars.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jason Alderton
031-733 02 65
Ninni Howard
0761-40 16 83
Christian Krantz
031-348 67 41
Ninni Howard
031-400100
Anders Olesen
031-733 02 69
Anki Nyström
0723-186128

Sammanfattning

Besöksadress

Nellickevägen 6
None

Postadress

Nellickevägen 6
Göteborg, 40222

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024