Souschef till Mässrestauranger

Arbetsbeskrivning

På uppdrag av Mässrestauranger kommer Sveriges Kockar att rekrytera två erfarna Souschef. En till kallköket och en till varmköket.

Om Företaget
Mässrestauranger är ett familjeföretag som började med en självservering i gamla S:t Eriksmässan 1962 har drygt 50 år senare vuxit till en koncern med restauranger, bankettverksamhet och konferensanläggning i välkända byggnader i Sverige, exempelvis med Stadshuset i Stockholm. Därtill tillagar de Nobelmiddagarna, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete.

Rollen som Souschef
Du kommer att vara köksmästarens högra hand
Ansvara för personalplanering, inventering och inköp
Besitta logistiska kunskaper och ha erfarenhet av volymhantering som exempelvis 40 000 snittar
Kvalitetsmedveten och kunna säkerställa att alla upplägg ser likadana ut
Du kommer vara delaktig i allt - varav du är en van kommunikatör och ledare

Formell kompetens
Grundläggande restaurangutbildning
Du ska ha minst 6 års erfarenhet i yrket, gärna i ledande position
En kommer ansvara för kallköket och en för varmköket, ange i ansökan
Fördel, men inget krav, att du tidigare arbetat med stora mässor, banketter och event

Önskvärda personliga egenskaper
Självgående problemlösare som hugger in där det behövs
Arbetar strukturerat och målorienterat
Ledaregenskaper
Social och positivt lagd
Noggrann och stolt över att producera mat på hög nivå

Vad Mässrestauranger erbjuder
Ett oerhört roligt och omväxlande arbete
Då Köksmästaren är relativt ny kommer ni bilda ett starkt utvecklingsteam
Kommer att jobba i nya miljöer och ta mycket eget ansvar
Vara delaktig i att påverka och utveckla
Ett variationsrikt arbete med positiva och professionella medarbetare
Individuell lönesättning

För mer information, kontakta rekryteringskonsult Marcus Andersson på marcus.andersson@sverigeskockar.se eller på telefon 0721 68 13 04.

Tillsättning kommer ske i augusti. Skicka ditt CV och Ansökan snarast till work@sverigeskockar.se och märk den med Mässrestauranger.

Kontaktpersoner på detta företaget

Michael Hoffman
0709-655 137
Bianca Da Costa
0705-43 93 31
Gaiz Anadolyan
020-460400
Rekrytering- & bemanningskonsult Bianca da Costa
070 5439331 020-460400
Gaiz Anadolyan
010-2074440
Bianca da Costa
020-460400 070 5439331
Michael Hoffman
0709-655137
Karin Johansson

Rekryteringschef Marcus Andersson
0721-68 13 04
Rekryteringsansvarig Marcus Andersson
0721-681 304

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SVERIGES KOCKAR AB GÖTEBORG
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 10 juli 2014

Besöksadress

VIKTOR RYDBERGSGATAN 31
GÖTEBORG

Postadress

VIKTOR RYDBERGSGATAN 31
GÖTEBORG, 41257

Liknande jobb


Sous chef Scandic Talk, heltid

Sous chef Scandic Talk, heltid

31 maj 2024